Bange mannen kozen voor Trump. Of hoe zat dat ook al weer?

Voor Arabische mannen moet je oppassen in Keulen. Of was het voor Duitsers?

De vrouw kan alles wat mannen kunnen en beter. Of ook niet?

We moeten terug naar de oerman of nee we moeten juist onze vrouwelijke kant meer ontwikkelen. We mogen nooit meer slaan tenzij in bed en met wederzijdse instemming en jongens verdienen minder pillen en meer meesters en je moet iemand worden en je moet iets bijdragen en een job en politiek en een mening en liefst ook een…..

ARRRRRGGG

Zo ongeveer ging het eerste gesprek tussen Lucas, Ahmet en Rashif toen de drie kunstenaars op vraag van Lucas voor het eerst samenkwamen. De avond duurde uren en leidde tot het besluit om een uitvoerig artistiek onderzoek te starten naar de man anno nu. Audio, Beeld, Verhalen, België, Nederland, Turkije, Marokko, de wereld! De verschillende achtergronden en disciplines van de 3 heren zorgen voor de ideale mix om zo’n complex maar rete-interessant hedendaags thema aan te pakken. Alle drie met een heel andere achtergrond, maar met exact dezelfde dilemma’s.