Op 11, 12 en 13 mei werd de eerste tour van De Man Is Lam op passende wijze afgesloten in Theater Zuidplein in Rotterdam, thuisbasis van coproducent Stage-Z. De 11e is niet alleen de voorstelling te bewonderen maar zijn er ook prikkelende live performances van de Rotterdamse woordkunstenaar YMP en singer-songwriter met gouden stem Gery Mendes. Temidden van een pracht expositie van behind the scenes-beelden van Merel Musch werkt kapper Vatan uit Den Haag baarden en kapsels bij.

De voorstelling maakt heel wat los. Interessante reacties en 3 en 4 sterren-recensies vliegen ons om de oren (check de perspagina). Na een uitverkochte eerste tourtje, kunnen niet wachten tot we weer op de planken staan in september. Kijk nu alvast wanneer we bij jou in de buurt staan en verzeker je van een kaartje.

Ondertussen genieten wij nog even na (o.a. met dit fotoverslag van fotograaf Darryll Atema van 11 mei) én werken we door aan de tentoonstelling, podcastserie en meer… Er zijn nog zoveel verhalen te vertellen!