wo 21 t/m za 24 maart – Frascati

DE STAAT VAN DE MAN

Wat betekent het vandaag de dag om man te zijn?

Er lijkt een ware klopjacht op hem gaande: wie is de man in een tijd van #metoo, street harassment, male privilege en mansplaining? Klassieke stereotypen en masculien gedrag worden keihard veroordeeld. Macho moet plaats maken voor metro, maar wat blijft er nog over van de man? Een nieuwe generatie mannen staat op om zichzelf te bevragen en het begrip mannelijkheid opnieuw te definiëren.

Op het programma: de solovoorstelling De Man Is Lam van Lucas De Man met bijbehorende interactieve inspiration talk The Man Squad, de voorstelling Man Down van LostProject en een speciale editie van hun talkshow LostWords.

Bekijk hier het volledige programma:

https://www.frascatitheater.nl/destaatvandeman