Een echte man huilt niet.
Verman jezelf.
Mannen weten waarom.

Weten mannen wel waarom? En is wat ze weten nog wel van toepassing? Wat betekent het om een man te zijn in onze huidige samenleving?

Danny Bouman, Arbi El Ayachi, Vincent Van Meenen, Jaouad  Alloul en Rashif El Kaoui ondervragen elkaar over hun ervaring als mannen, mannen-in-wording en als mensen. Hun verhalen delen ze in The Man Squad BE: een interactieve performance waarin spoken word, poëzie en theater met elkaar vermengd worden. Vanuit een wederzijdse kwetsbaarheid en openheid gaan zij met het publiek in gesprek.

The Man Squad BE speelt overal: van festival tot klaslokaal, van buurthuis tot congres. Bij elke uitvoering treden twee van de 5 mannen op, minimaal 40 minuten. Dit kan op maat worden gemaakt naar aanleiding van de wensen van de organisatie/locatie.

Na het succes van The Man Squad in Nederland (o.a. geselecteerd als Best Practice door de Code Culturele Diversiteit) is het tijd voor de volgende stap… Wij grepen de uitnodiging van Gelijk Kansen Vlaanderen met beide handen aan en vormden een nieuwe squad: The Man Squad BE.

The Man Squad BE is onderdeel van het project De Man Is Lam.

Neem voor meer informatie contact met ons op.